Sustainable students evenement

Als IMPACTING.today is onze purpose: 

‘We empower business, brands and leaders* to impact today for a better tomorrow.’                                       *If you make positive change, you’re a leader!

We doen dit dagelijks met business en brands. En ook non-profit… door studenten te inspireren sustainability te omarmen en een net-positive leider te worden! 

Op 3 juni zal Muriel Arts CEO van IMPACTING.today spreken op het Sustainable Students Event 2022 in de Circl in Amsterdam. Muriel zal samen met Sustainability Thought Leaders Paul Polman, Jacqueline van den Ende, Mark van Baal en Michel Scholte haar visie delen wat betreft het klimaat. 

In verschillende bedrijfsrondes krijgen gedreven studenten de ruimte om hier gezamenlijk over na te denken en mogelijke oplossingen te bedenken. Een inspirerende kennisuitwisseling om een gedeelde visie wat betreft het klimaat te creëren. Muriel zal het belang laten zien van ‘System Thinking’ en al je vragen hierover beantwoorden. 

Ben jij een gedreven student die wil bijdragen aan een duurzame wereld? Meld je dan nu aan!

Geen student, maar wel interesse? Stuur een mail naar info@sustainablestudents.nl