Ondernemende reünisten: Hoe en waar vind je ‘purpose’?

Een buzz-word: Purpose. Als ondernemer wil je mooie resultaten boeken voor je bedrijf. Ergens in je achterhoofd kriebelt het (soms) dat je iets extra’s zou willen doen dat bijdraagt aan de maatschappij, iets duurzaams, iets voor een ander. Maar kun je Purpose inzetten als kans? Wat heb je te bieden?

Laat je inspireren door Muriel Arts die furore maakt op dit gebied. Muriel is CEO van IMPACTING.today. Business and Brands for a better tomorrow. 

Muriel heeft een krachtig verhaal met mooie toepasbare voorbeelden. Na het verhaal van Muriel gaan we in break-out rooms uit elkaar zodat we elkaar kunnen helpen om Purpose meer handen en voeten te geven. 

Vind je Purpose in 1,5 uur. Donderdag 12 mei van 16:00 – 17:30 uur via zoom. Meld je aan.